0
0

Дослідження продуктів Бджільництва

Дослідження продуктів Бджільництва

Вчені проводять багато досліджень, щоб з’ясувати що саме в складі меду знищує шкідливі бактерії. Один з висновків, до якого прийшли в результаті досліджень, антибактеріальні властивості забезпечує білок під назвою дефенсин-1. Бджоли виробляють і додають його в мед. Цей білок є частиною імунної системи самих бджіл. Планується використовувати цей білок для боротьби зі стійкими до антибіотиків інфекцій.

вчені про мед, що кажуть вчені про мед

Коментарі
Схожі статті
05.02.2021
На що звертати увагу при виборі меду?
На що звертати увагу при виборі меду?
Виявити або відрізнити справжній мед, натуральний мед, від штучного дуже важко. Потрібно бути хіміком, стверджують більшість хто намагався це зробити. Фаль­сифікатори вправно розбавляють його патокою, сиропом, просто цу­кром...